FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Jalan Maktab Off Jalan Semarak, 54000 Kuala Lumpur
03-2698 8302

Skip to Content

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Cara Pembayaran

Tempahan rasmi hanya boleh disahkan setela hpembayaran pendahuluan sebanyak RM5,000.00 kepada FeldaD’SajiSdnBhd. Bayaran boleh dibuat secara tunai,cek,kad kredit(master/visa)ata uEFT(ElectronicFundTransfer).

Pembayaran sebanyak 50% pada sebulan sebelum tarikh majlis dilangsungkan (dari anggaran jumlah minima jemputan).

Pembayaran penuh hendaklah dijelaskan pada seminggu sebelum tarik hmajlis. Tempahan individu hendaklah dijelaskan dalam masa 14 hari sebelum tarikh majlis berlangsung.

Tempahan korporat, bayaran penuh hendaklah dibayar sebelum majlis tarikh majlis berlangsung.

Jika bayara nmelalui purchas eorder (PO), sila majukan salinan Purchase Order. Sertakan bersama Letter Of Undertaking (Surat Pengesahan Tempahan)

Tempoh bayaran perlu dijelaskan dalam masa 14 hari selepas tarikh majlis berlangsung. Jika didapati syarikat tuan/puan mempunyai baki hutang yang belum dijelaskan melebihi 30hari, pihak kami berhak menolak bayaran melalui Purchase Order.

Pindaan Dan Penundaan Majlis

Pindaan tarikh majlis dibenarkan hanya sekali sahaja. Pindaan tarikh hendaklah dimaklumkan kepada FeldaD’Saji Sd nBhd selewat–lewatnya enam (6) bulan, wang pendahulan tidak akan dikembalikan dan wang pendahuluan baru perlu diletakkan.

Pembatalan yang dibuat selepas pindaan pertama, semua pembayaran tidak akan dikembalikan.

Syarat Pembatalan

Pelanggan hendaklah memaklumkan secara bertulis dengan menyertakan salinan asal resit rasmi pembayaran FeldaD’Saji Sdn Bhd.

Pembatalan yang kurang enam (6) bulan dari tarikh majlis, wang pendahuluan tidak akan dikembalikan. Dan manakala jika melebihi enam (6) bulan sebelum majlis, hanya 50% akan dikenakan.

Pembatalan yang kurang dari satu (1) bulan sebelum majlis, hanya 50% dari jumlah pembayaran akan dikembalikan. (tidak termasuk wang pendahuluan)

Semua pembayaran yang telah dibuat tidak boleh dipindah milik kepada penama lain.

Peringatan

Tempahan hanya sah setelah Felda D’Saji Sdn Bhd menerima bayaran pendahuluan. Harga diatas tidak termasuk 5% Caj Pekhidmatan dan 6% Cukai Barangan Perkhidmatan (SST)

Pihak Felda D’Saji Sdn Bhd berhak membatalkan tempahan jika pelanggan tidak mengikut syarat–syarat telah ditetapkan.

Sila maklumkan jumlah sebenar kehadiran tempahan tujuh (7) hari sebelum tarikh majlis kerana jumlah tersebut yang akan diinboiskan kepada pihak tuan/puan atau penganjur majlis.

Makanan dan minuman luar tidak dibenarkan, kecuali dengan kebenaran dan mengikut syarat–syarat yang akan ditetapkan oleh pihak Felda D’Saji Sdn Bhd.

Pelanggan atau pihak penganjur juga tidak berhak menuntut pengurangan harga pakej jika tidak menggunakan tawaran dan kemudahan pakej yang ditawarkan kerana pakej yang ditawarkan adalah secara pukal(lumpsum)

Penganjuran majlis pada hari cuti umum yang diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia akan dikenakan sebanyak RM2,000.00 untuk satu (1) sesi majlis sahaja.

FELDA D’SAJI SDN BHD
MALAYAN BANKING
ACCOUNT NO : 5642 1220 1080
Kami sentiasa terbuka untu kmengalu-alukan kehadiran pelanggan–pelanggan yang dihargai bersama Felda D’Saji Sdn Bhd.

Sila hubungi kami jika memerlukan bantuan atau keterangan yang lebih lanjut.
Terima kasih atas sokongan anda.

Just Engaged? Here's What To Do Next...

LET'S TALK ABOUT YOUR WEDDING PLAN
Back To TopBack To Top